vineri, 24 septembrie 2010

Postare noo!



a trecut si a 2a saptamana de scoalaaa.
stau in banca tot cu bella.
radem. mult.

in prima saptamana am facut picnic in clasa. pe banci. si fiecare a venit cu ce a vrut. robert a venit cu preaminunatele lui borcane cu gem si..atat:)), sev cu biscuitii lui facuti in casa, bebo cu sandwich-urile, diana cu clatite bune, bune. si eu am venit cu sucu. :D mno. am mancat ca nehalitii. :)) ni s-au alaturat la un moment dat si fifi, jica, bia si bella. da ei s-au ocupat de mancat mai mult. dar nu ne-am suparat pe ei, ca aveam destul. :))asa. atat am vrut sa spun. a fost frumooooos. sper sa mai facem. :D

in a 2a saptamana. s-a deschis ZARA!!!, Bershka, Pull and Bear, si Stradivarius. pe 21. normal ca trebuia sa merg. mai ales pentru Zara.:>:> si ca sa nu mai zic ca a venit conectâ-râ, si andra. :> da da. super party in mall. :)).
trecand peste.

am mai fost in mall o data cu bebo, diana si ioana. bella s-a retras. am fost la KFC :> =p~ si am mancat. evident. si am bauuuut. o chestie. diana ne-a recomandat. si am dat de o omiduuutza in suculetz. ;;) bine ca s-a agatat de pai si n-am inghitit-o. am fost si am schimbat sucu. si ioana m-a speriat iar, ca cica sunt furnici. 8-| :)). dar nu erau. erau de la frunzele de menta. ah! mi-am amintit. mojito am baut. :> asa. si a fost dragut. bineinteles ca iar am trecut prin zara si restu magazinelor si am balit. dar eh. data viitoare poate avem si bani. :> :))

mda. azi trebuia sa merg la basket cu bella. dar s-a anulat treaba. si chiar aveam cheeeeef. mno. poate alta data. :D

si cam nimic nou..
a, ba da! azi imi sta bine paruuu. :>:> mâr! :> :)))

gataaa. mai pun o melodie si gata.:D

Un comentariu: